Controles

Waarom

Het controleren van uw lenzen (Lenscontrole), uw bril (Brilcontrole) of uw oog (Oogcontrole) zorgt ervoor dat u altijd beschikt over optimaal zicht en comfort. De kans op ontstekingen wordt fors kleiner naarmate u regelmatig op controle komt. Wij kunnen oogziektes vroegtijdig signaleren en daarmee veel leed voorkomen. U gaat veilig en verantwoord om met uw ogen.

Controles bij Lens

Onze controles zijn altijd zorgvuldig en compleet. U wordt geholpen door specialisten, die voortdurend worden bijgeschoold, zowel intern als extern. Lens heeft een reputatie hoog te houden. Wij zorgen ervoor dat onze controles van hoog niveau zijn. Als u bij ons op controle komt, weet u dat u door echte experts geholpen wordt. Zij behoren tot de absolute top van Nederland.

Wanneer

U kunt bij ons altijd op controle komen, ook als u uw lenzen of bril niet bij ons heeft aangeschaft.

Kosten

Een lenscontrole kost € 30, een brilcontrole € 25 en een oogcontrole € 50. Als u een Lenskaart aanschaft of als u in het Conceptsysteem stapt zijn de lens- en brilcontrole helemaal gratis voor u. Als u alleen een bril draagt, kunt u de Brilkaart aanschaffen, ook dan is de brilcontrole gratis voor u. Bovendien krijgt u bij het gebruik van alle servicesystemen korting op de oogcontrole.

Afspraak

Als u een afspraak wilt maken kunt u dit via de site doen of u kunt contact opnemen met een van onze filialen.