Maatwerk

De meerwaarde van maatwerk

Als u met daglenzen of maandlenzen niet voldoende kunt zien of als u denkt dat het beter kan, dan is maatwerk een goede optie voor u. Maatwerklenzen zijn zowel vormstabiele (harde) lenzen als zachte lenzen.

Volledig afgestemd

Een maatwerklens wordt volledig afgestemd op uw oog. Ten opzichte van maand- en daglenzen zijn er in maatwerk meer mogelijkheden in pasvorm, diameter en sterkte. De lens wordt speciaal voor u aangemeten en gemaakt, zodat de lens qua comfort en zicht het optimale resultaat geeft. Daarom werken wij graag met maatwerk.

Leesondersteunend

Maatwerklenzen maken een overstap naar leesondersteunende lenzen veel gemakkelijker. Dat geldt zowel voor vormstabiele lenzen als voor zachte lenzen. Veel van onze klanten van boven de veertig jaar kunnen lenzen dragen zonder een leesbril nodig te hebben.

Levensduur

Vormstabiele lenzen gaan meestal twee tot drie jaar mee. Zachte maatwerklenzen worden meestal iedere zes maanden vervangen. Bij ons is het mogelijk tegen een zeer beperkte meerprijs maatwerklenzen driemaandelijks te vervangen. Dat heeft het beste van beide. Een lens die speciaal voor u op maat wordt gemaakt, maar ook snel vervangen kan worden.