Hoortoestellen

Slechthorendheid komt niet alleen voor bij oudere mensen, namelijk 50% van de slechthorenden is zelfs jonger dan 65 jaar. Slechthorendheid ontstaat vaak geleidelijk zonder dat u het zichzelf beseft. Maar u merkt wel dat u bijvoorbeeld een gesprek lastiger kunt volgen, moeite krijgt om een gesprek goed te verstaan in een groter gezelschap, of dat u de televisie of radio niet meer goed kan verstaan.

Slechthorendheid is echter méér dan het niet goed kunnen horen van geluiden. Het komt ook voor dat het lijkt of het geluid wordt vervormd of doffer/scherper klinkt. Verder is er een kans dat een slechthorende in een isolement raakt. Deze mensen gaan dan lastige situaties mijden, zoals feestjes, verjaardagen of vergaderingen.

Elk mens is uniek en dat geldt ook voor het gehoor. Samen met u gaat Lens Horen (voorheen van Keulen Horen) graag op zoek naar de beste hoor oplossing. Onze audiciens geven u altijd een deskundig advies over het niveau van uw gehoor en de oplossingen om het gehoor te verbeteren.

Lens Horen is toonaangevend binnen de audiologie branche. Het spreekt voor zich dat de merken waarmee wij werken ook tot de top behoren. Zo werken wij met gerenommeerde merken zoals; Oticon, Bernafon, Philips, Widex, Coselgi en Phonak.

Uiteraard kunt u ook voor een ander merk bij ons terecht.