Zachte lenzen vloeistoffen

U kunt voor zachte lenzen uit verschillende vloeistofsystemen kiezen. U kunt kiezen voor het gemak van een alles-in-één vloeistof, of u kunt gaan voor een beter reiniging door gebruik te maken van een reinigingsvloeistof en een bewaar- en inzetvloeistof.Bij de keuze van de vloeistof speelt het type lens dat u draagt en de samenstelling van uw traanlaag een grote rol.

Lenslabel

Wij beschikken over vloeistoffen van ons eigen label voor zachte contactlenzen met een prima verhouding tussen prijs en kwaliteit. Met vier soorten alles-in-één vloeistof, een inzet- en schoonmaaksysteem gebaseerd op peroxide reiniging, eiwitreinigende tabletten en een bijdruppel vloeistof, is er veel keuze. Geen zelfstandige opticien beschikt over zoveel vloeistoffen van het eigen label.

Alles in één

Uw maandlenzen kunt u in veel gevallen combineren met een alles-in-één vloeistof.Deze vloeistof biedt u veel gemak, want u heeft maar 1 vloeistof nodig. De vloeistof reinigt uw lenzen en is geschikt als bewaar- en inzetvloeistof. Bij het gebruik van deze vloeistof is het wel nodig om de lenzen op uw hand te poetsen, zodat u de lenzen goed schoon houdt.
Soms is het gebruik van een additionele reiniger nodig. Meestal is dat een milde schoonmaakvloeistof, die u enkele malen per week gebruikt. Het kan ook een eiwitreinigend tablet zijn, dat u bij uw lenzen doet en extra goed werkt tegen eiwitaanslag op uw lenzen.

Tweestap systeem

Het kan zijn dat uw lenzen een intensievere reiniging nodig hebben. Dat is het geval als u lenzen hebt die langer meegaan dan een maand of als u uw lenzen niet goed schoon krijgt. De combinatie van een alles-in-één vloeistof met een extra reiniging is in die gevallen niet voldoende. U heeft dan een tweestap systeem nodig. Dit houdt in dat u een vloeistof gebruikt voor het reinigen en een andere vloeistof gebruikt om te neutraliseren, bewaren en inzetten (zoutoplossing). Het nadeel is dat u twee verschillende vloeistoffen heeft, maar het voordeel is dat u uw lenzen beter schoon kunt houden.

Het afstemmen van de vloeistof op uw lenzen is belangrijk voor het comfortabel dragen van uw lenzen en kan het beste door een specialist gedaan worden.
Lens Multi Plus Voordeelpakket
Lens Multi Plus is een alles-in-één vloeistof voor zachte contactlenzen. Voor reinigen, bewaren, desinfecteren en inzetten. Aan de vloeistof is provitamine B5 toegevoegd, waardoor het herstellend vermogen van het hoornvlies wordt ondersteund. Conserveringsmiddel: Polyhexanide 0,0001 %. Inhoud pakket. 5 keer 360 ml. 1 keer 100 ml. Lenshouder korf. Gratis verzending

€ 49,00*
Lens Multi Classic Voordeelpakket
Lens Multi Classic is een alles-in-één vloeistof voor zachte contactlenzen. Voor reinigen, desinfecteren, inzetten en bewaren. Al jaren een betrouwbare vloeistof met een goede reiniging. Conserveringsmiddel PHMB 0,001 %. Voordeelpakket 6 * 360 ML + 2 * 100 ML + Lenshouder Korf + Gratis verzending

€ 51,00*
Lens Multi Sens Voordeelpakket
Lens Multi Sens is een hoogwaardige alles-in-één voor zachte contactlenzen. Door een duo-antibacteriële werking reinigt de vloeistof uw lenzen extra goed. Door de toevoeging van hyaluronaat is de vloeistof extra comfortabel bij inzetten. Voordeelpakket 5 keer 360 ML + 1 keer 100 ML + 1 lenshouder korf + Gratis verzending

€ 53,00*
Regard zacht voordeelpakket
Alles-in-één vloeistof voor zachte contactlenzen. Reinigen, desinfecteren, inzetten en bewaren. Vloeistof zonder conserveringsmiddel. De stabiliserende en desinfecterende stoffen vallen na de desinfectie van de lenzen uiteen in natuurlijke en lichaamsvriendelijke bestanddelen: zout, water en zuurstof. Vloeistof voor gebruik bij allergische en averse reacties op traditionele bestanddelen van contactlensvloeistof. Herkenbaar door prikkende ogen, roodheid en/of verhoogde lichtgevoeligheid. Conserveringsmiddel: geen. Voordeelpakket. 3 flessen van 355 ml. 1 fles van 60 ml. Gratis verzending.

€ 47,00*