Specials

Specials zijn lenzen die in speciale gevallen worden toegepast. Het zijn lenzen die we gebruiken als u speciale ogen of speciale wensen heeft. Wilt u bijvoorbeeld de ultieme combinatie tussen een zachte en een vormstabiele lens? Dus hoog comfort en scherp zicht? Dan zijn hybride lenzen voor u een goede optie.

Wilt u in de nacht de lenzen dragen en overdag scherp zien? Dan zijn nachtlenzen uitstekend geschikt voor u.

Specials iets voor u?

Als u wilt kijken of speciale lenzen iets voor u zijn, adviseren wij u om een afspraak te maken voor een aanmeting.

Vaultlenzen

Beter aan te wennen

U kunt zeer snel aan de Vaultlens wennen. Onze ervaring is dat u in drie dagen aan deze lens gewend bent.

Veel comfortabeler

De Vaultlens zit veel comfortabeler dan de huidige generatie vormstabiele contactlenzen. Alle dragers die overstappen, ervaren een grote verbetering in comfort.

Uitstekend zicht

De Vaultlens kan alle oogafwijkingen corrigeren tot en met zeer hoge cilinders. In de Vaultlens kan een leesgedeelte worden aangebracht, dus ook het combineren van verzien en lezen is in deze lens geen probleem.

Geschikt voor droge ogen

Het materiaal waar de lens van is gemaakt, neemt geen vocht op van uw traanlaag. Daardoor is de lens uitstekend geschikt voor mensen die last hebben van droge ogen.

Geen last van stofjes

De lens schermt een zeer groot gedeelte van uw oog af, waardoor stofjes veel minder makkelijk in uw oog terecht komen.

Kleinere kans op verlies

De lens kan vrijwel niet uitvallen en daarom is de kans op verlies heel klein.

Iedereen kan lenzen dragen

Met de toevoeging van deze lens aan ons assortiment durven we deze uitspraak wel aan. Deze lens bied erg veel mogelijkheden. Maar de lens is wel moeilijk aan te meten. Alleen echte specialisten kunnen deze lenzen leveren. Gelukkig kunt u dus bij Lens terecht. Wij lopen ook op dit gebied voorop. Wij zijn de eerste specialisten die deze lens op grote schaal toepassen en hebben door onze ervaring een hoog slaagpercentage.

Als u een afspraak wilt maken, kunt u het beste even met ons contact opnemen.


Hybride lenzen

Als u op zoek bent naar een lens die de beste eigenschappen van twee soorten lenzen combineert, dan zijn hybride lenzen voor u de juiste keuze. Hybride contactlenzen zijn lenzen die een samenvoeging zijn van vormstabiele en zachte contactlenzen. Het is een vormstabiele contactlens met een zachte buitenkant, of een zachte contactlens met een harde binnenkant.


Voordelen

De hybride lens levert een uitstekend zicht en een prima comfort. Met name de nieuwe generatie hybride contactlenzen, waarbij de verschillende materialen echt goed samengevoegd zijn, leveren veel voordelen op. Door de hybride lens kunnen wij nog meer mensen van lenzen voorzien en zo het lenzen dragen echt voor iedereen mogelijk maken.

Wanneer?

  • Als u met zachte lenzen niet voldoende kunt zien en als u niet kunt wennen aan vormstabiele contactlenzen, bent u uitstekend geschikt voor deze lenzen.
  • Als u een kleine keratoconus (kegelvormige uitstulping van het hoornvlies) heeft.
  • Als u een laserbehandeling heeft ondergaan, maar zonder de gewenste resultaten, kunt u waarschijnlijk alleen nog maar met deze speciale lenzen een goed zicht halen.
  • Als u de beste contactlens wilt.


Afspraak

Wij willen graag vrijblijvend kijken of u dit type contactlenzen kunt dragen. Voor informatie kunt u met ons contact opnemen.


Meer weten?

Klik hier voor een folder over hybride lenzen.