Welke merken?

U kunt bij ons in de winkels kiezen uit vele verschillende merken. Van ieder merk wordt de collectie minimaal driemaal jaarlijks ingekocht. We zorgen dat we van ieder merk voldoende keuze hebben, waaronder natuurlijk de beste modellen. U kunt niet alleen op uw gemak de collectie in onze winkels bewonderen, maar wij staan graag voor u klaar om u te adviseren welk montuur het beste bij u past. Een selectie uit onze merken?

Eigen label

We hebben ook monturen in ons eigen label. Omdat we ons eigen label zelf ontwerpen en laten maken, kunnen we ervoor zorgen dat het niet alleen leuke modellen zijn, maar ook van zeer hoogwaardige kwaliteit. En dat tegen een hele scherpe prijs.


Glazen

Niet alleen is de keuze in monturen groot, maar u kunt ook met glazen alle kanten op. Voorraadglazen tegen scherpe prijzen en snelle levering bieden wij net zo makkelijk aan als de mooiste maatwerkoplossingen. Wij kiezen het glas in nauw overleg met u. Met onze nieuwste meetmogelijkheden en softwareoplossingen kunnen wij rekening houden met al uw wensen.
Wij kunnen gecurvde zonnebrillen op sterkte leveren en onze low-vision afdeling kan zelfs de meest moeilijke zichtvraagstukken voor u oplossen. Voor ons is uw zicht essentieel.


Gediplomeerde specialisten

Bij Lens werken in ieder filiaal optometristen en gediplomeerde opticiens, die zich met grote regelmaat bijscholen. Wij weten alles van nieuwe ontwikkelingen in glazen. Daarnaast hebben we veel ervaring en dus expertise opgebouwd over het combineren van lenzen en brillen. Wij kunnen zorgen voor een optimale afstemming van de sterkte van uw bril op uw lenzen.


Extra voordeel voor vaste klanten

Met de Lenspas of Brilpas krijgt u 25 % korting op monturen en glazen. De korting gaat van de advies verkoopprijs af, dus onze prijzen zijn echt voordelig. U mag wat ons betreft rustig de prijzen vergelijken.