Conserveringsmiddelvrij

In ons assortiment kunt u ook kiezen voor vloeistoffen zonder conserveringsmiddel van eigen label of van merknamen zoals Regard. Conserveringsmiddelvrije vloeistoffen kunnen ervoor zorgen dat er geen stoffen vrij komen in uw ogen die kunnen zorgen voor irritatie of andere klachten. Op basis van uw wensen en de lenzen die u gebruikt kunnen onze specialisten u een conserveringsmiddelvrije vloeistof adviseren. 

Nadelen van conserveringsmiddel

Het conserveringsmiddel dat in vloeistof zit, zorgt soms voor irritatie en allergische reacties. Dat kan onder andere tot uiting komen door een branderig gevoel direct na het inzetten, lichtgevoeligheid of door rode ogen. Het kan zijn dat u pas na verloop van tijd last krijgt van een allergische reactie. Als u meer wilt weten over allergische reacties verwijzen wij u naar www.oogartsen.nl.

Medische toepassing

Als u lenzen gebruikt die worden aangemeten na een advies van de oogarts, de zogenaamde medische lenzen, kunt u ook het beste conserveringsmiddelvrije vloeistof gebruiken. Deze vloeistof is uitermate geschikt voor het gebruik in combinatie met sclerale contactlenzen. Als u meer wilt weten, klik hier voor een folder. Als u wilt weten of deze vloeistof ook voor u extra voordelen biedt, kunt u contact opnemen. Natuurlijk kunt u de vloeistof ook via onze webwinkel aanschaffen.
Regard zacht voordeelpakket
Alles-in-één vloeistof voor zachte contactlenzen. Reinigen, desinfecteren, inzetten en bewaren. Vloeistof zonder conserveringsmiddel. De stabiliserende en desinfecterende stoffen vallen na de desinfectie van de lenzen uiteen in natuurlijke en lichaamsvriendelijke bestanddelen: zout, water en zuurstof. Vloeistof voor gebruik bij allergische en averse reacties op traditionele bestanddelen van contactlensvloeistof. Herkenbaar door prikkende ogen, roodheid en/of verhoogde lichtgevoeligheid. Conserveringsmiddel: geen. Voordeelpakket. 3 flessen van 355 ml. 1 fles van 60 ml. Gratis verzending.

€ 47,00*
Regard VST voordeelpakket
Bewaar en inzetvloeistof voor vormstabiele (harde) contactlenzen, met licht reinigende werking. Voor inzetten en bewaren, desinfecteren en reinigen. Vloeistof zonder conserveringsmiddel. De stabiliserende en desinfecterende stoffen vallen na de desinfectie van de lenzen uiteen in natuurlijke en lichaamsvriendelijke bestanddelen: zout, water en zuurstof. Vloeistof voor gebruik bij allergische en averse reacties voor traditionele bestanddelen van contactlensvloeistoffen, zich uitende in: prikkeling, roodheid en verhoogde lichtgevoeligheid. Conserveermiddel: geen. Voordeelpakket: 5 flessen van 120 ml. Gratis verzending.

€ 52,00*